Contactformulier
 
  Samenwerken  
  Samenwerken  
 
 

Nieuwbouw.com werkt op dit moment samen met circa 6.500 marktpartijen om u een beter inzicht te geven in de markt van nieuwbouwwoningen.

De makelaar
Is van oudsher de partij als het gaat om het samenbrengen van vraag en aanbod in de plaatselijke woningmarkt. De rol verandert ... maar blijft ook in de toekomst belangrijk. Wij dagen vooral de makelaars uit om samen met ons de woningzoekers in beeld te brengen en kennis en informatie uit te wisselen. De makelaar mag van ons verwachten dat nieuwbouw.com het kavel- en woningaanbod optimaal onder de aandacht brengt bij de ingeschrevenen. De mogelijkheid bestaat om een -inschrijvingstool- te plaatsen op de makelaarswebsite. Hiermee krijgt de makelaar ook zicht in trajecten in het kader van Particulier Opdrachtgeverschap en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.

Gemeenten en ontwikkelaars
De uitdaging geldt niet alleen voor de makelaars maar ook voor gemeenten en ontwikkelaars. Wordt de handschoen opgepakt? Wij willen ons graag bewijzen.

Kopersbegeleider/ Procesmanager
Bent u een kopersbegeleider/ procesmanager en wilt u gekoppeld worden aan een kopersvereniging? Meldt u zich hier aan.

Graag zijn wij bereid u informatie te verstrekken. Na het invullen van het contactformulier nemen wij contact met op.

Speciale aandacht
Speciale aandacht gaat uit naar de provincie Overijssel en de Rabobank Twente Oost. Zij hebben als klankbord gefungeerd bij de totstandkoming van dit onderdeel “woonwens”, waarvoor dank.