dddd
 
  Kaart van Nederland
  Nieuwbouw kopen
  Nieuwbouw huren
  Bouwkavels
  Gemeente
  Ontwikkeling / Realisatie
  Architecten
  Verkoper / Verhuurder
  Notarissen
  Hypotheek informatie
  Vereniging Eigen Huis
  Zakelijke relaties / inloggen
  Woningzoekers / inloggen
   
   

Als u kiest voor een nieuwbouw huurwoning weet u één ding heel zeker, alles is nieuw. Er heeft nog niemand in uw huis gewoond. U start dus met wonen.

Enkele voordelen:

-
Optimaal energie verbruik
-
Meer comfort
-
Meer ruimtelijke beleving
-
Meer duurzaamheid
-
Meer veiligheid
-
Meer gemak
-
Huurbescherming
-
Onderhoud deel verantwoording van de verhuurder
-
Onder bepaalde voorwaarden is huursubsidie beschikbaar

www.nieuwbouw.com presenteert op haar website koop, huurwoningen en bouwkavels van Nederland. Wij brengen u direct en kosteloos in contact met betreffende marktpartijen die zelf het aanbod actueel houden.

Navigeer via de landkaart naar uw nieuwe woning.

Sociale huurwoningen:

Een sociale huurwoning is een goedkopere huurwoning. De woningen zijn vaak eigendom van een woningcorporatie.

Eisen toewijzing sociale huurwoning:

Vanaf 1 januari 2011 moeten woningcorporaties sociale huurwoningen toewijzen aan huishoudens met een belastbaar jaarinkomen tot €33.614. Het gaat daarbij om huurwoningen met een prijs tot €652,52. Dit is het verzamelinkomen van het hele huishouden op jaarbasis.

Een andere eis om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning, is een huisvestingsvergunning. Dit is een vergunning om in een goedkope huurwoning of koopwoning te mogen wonen.

U inschrijven voor een sociale huurwoning? Wij versturen uw gegevens naar de woningcorporaties in uw aangegeven woonplaats.

Vrije sector huurwoningen:

Bij woningen in de vrije sector kan de eigenaar bijvoorbeeld een pensioenfonds zijn, of een grote belegger. Het kan natuurlijk ook gewoon een particulier zijn. De verhuur vindt meestal plaats via een makelaar. De kale prijs ligt altijd boven de € 630. Er orden eisen gesteld aan het inkomen, vaak moet het inkomen (bruto) minimaal 4 of 4,5 keer de maandprijs zijn. Inkomen van de partner telt niet altijd volledig mee. Er wordt ook gekeken naar schulden. En vaak moet een potentiële huurder een verklaring kunnen overleggen van waar hij nu woont dat hij geen betalingsachterstand heeft. De makelaar rekent over het algemeen contractkosten om de woning te verhuren. Zowel bij sociale huur als bij vrije sector moet vaak een maand borg betaald worden. De huurder moet dus en de eerste maand huur betalen, en borg, en contractkosten. Soms zijn woningen slechter verhuurbaar, en dan lokt de makelaar huurders met de boodschap dat de eerste maand nog geen huur betaald hoeft te worden.

 
 
  Nieuwbouw huren  
  Drente
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Recent aangemeld in
Wolfheze