|
Mijn login
Hefboom door samenwerking
  Home |  Aanbod |  Multichannel marketing  |   Ketenintegratie  |   Nieuwbouwbijlage |  Matching |  Filosofie |  Marktinformatie |  Abonnementen
 
   
 
         
Matching
Vraag en aanbod

Locaties
(Her-) ontwikkelingslocaties gezocht

Beleggingen
Belegger gezocht

Project beoordeling
Advies op maat

Successen
Succes verhalen

Samenwerken
Hoe werken we

Home
 
 

Samenwerken
Hoe werken we

Gebruiker en afnemer
Voor opdrachtgevers (gebruikers en/of eindbeleggers) zijn wij doorlopend op zoek naar grondposities. De gebruikers zijn overwegend sociale- en maatschappelijke instellingen. Als eindbelegger treden toegelaten instellingen, zorginstellingen, pensioensfondsen en CV- bundelaars op.

Rolverdeling
Matchmaker is de rol van Nieuwbouw.com wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Wij matchen gebruikers met ontwikkelaars en beleggers. Als initiator brengen wij "de beste partijen" voor een plan bijeen waarbij de gebruikersvraag als leidraad geldt. Bij de optimale match is de slagingskans het grootst.

Haalbaarheid
Aan de hand van het gestelde programma van eisen (PvE) op hoofdlijnen onderzoeken wij de financiŽle haalbaarheid. Over het algemeen hebben wij hiervoor 1 week nodig. De koopsom voor de grond wordt residueel vastgesteld.

Na het aftasten van de financiŽle haalbaarheid bespreken wij de locatie en de massastudie met de gebruiker.

Snelheid
Om snelheid in de planvorming en het verdere traject te houden bieden wij de gebruiker een "schets studie/ VO- ontwerp" met huurprijs en contractspartijen aan. Na akkoord op hoofdlijnen wordt het traject met de mogelijke eindbelegger uitgediept (>50% vordering in het traject).

Verwachting
Wekelijks ontvangen wij een tal van locatievoorstellen. Elk voorstel behandelen wij serieus met de inachtneming van de nodige discretie.

Een correcte grondprijs is voor ons de enige goede start in een beoordelingstraject. Door een creatieve aanpak (bijvoorbeeld functiemenging) proberen wij een zo hoog mogelijke grondprijs te realiseren, de slagingskans is dan immers het grootst.

Dit neemt niet weg dat veel kwalitatieve locaties helaas afvallen vanwege een voor onze gebruikers een te hoge grondprijs.

Courtage
Nieuwbouw.com brengt courtage in rekening bij de ontwikkelaar of eindbelegger. Weliswaar starten wij met de zoekvraag van de gebruiker maar deze heeft over het algemeen geen middelen ter beschikking voor de courtage.

Interesse? Graag nodigen wij ons uit om eens van gedachten te wisselen (natuurlijk bent u welkom bij ons op kantoor)

Heeft u een andere uitdaging, ook hiervoor staan we open.

Mail of bel ons 053 - 434 13 14

 

Wij zijn doorlopend op zoek!
Voor opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar grondposities.

 

Onze zoekvragen!
Ontwikkelingslocaties. Laat u uw gegevens hier achter, wij nemen dan spoedig contact op.