|
Mijn login
  Home |  Aanbod |  Multichannel marketing  |   Ketenintegratie  |   Nieuwbouwbijlage |  Matching |  Filosofie |  Marktinformatie |  Abonnementen
 
   
 
         
Filosofie
Korte weergave

Overzicht
Al onze diensten

Home
 
 

Filosofie
Korte weergave

Ontmoetingen creŽren die kansen maar bieden; dat is waar Nieuwbouw.com zich in heeft gespecialiseerd. De missie van Nieuwbouw.com is het om voor vastgoedpartijen een aantrekkeljik afzetkanaal te zijn.

De op op Nieuwbouw.com aangemelde projecten zijn actueel. De infrastructuur en ontsluiting van deze projecten op onze website zijn van het grootste belang. Hierbij maken we gebruik van ons eigen portal en zijn hiervoor samenwerkingen aangegaan met partners zoals Wegener.

Gestart in 1999 heeft Nieuwbouw.com inmiddels een aanbod van meer dan 54.000 actueel beschikbare (huur-) woningen. Het aantal kavels, thans > 8.000 wordt in verhouding steeds groter.

 

In hoofdlijnen ontplooit Nieuwbouw.com de volgende activiteiten:

User Generated Platform, conusmentenmarkt
Meer dan 7.400 vastgoedpartijen melden hier met eigen toegangsgevens een aanbod. Nieuwbouw.com is hier matchmaker tussen deze partijen en de consument. Bovendien bieden wij de consument een "woonwens" platvorm. Op dit moment staan hier circa 13.500 particulieren op ingeschreven warmee we tweewekelijks contact hebben.

Zoekplatform
Wij zijn op zoek naar grondposities en eindbeleggers. De rode draad vormt voor ons sociale- en maatschappelijk huisvesting. Om deze betaalbaar te maken betrekken we ook retail in onze plannen.

Wij zijn we op zoek voor institutionele gebruikers (huurders) naar grondposties waarop zij de uitbreidingsplannen kunnen vormgeven. Vanuit diverse doelgroepwebsites wordt er contact onderhouden met deze doelgroep welke momenteel zo'n 55.000 contacten groot is en bestaat uit o.a. zorginstellingen, scholen, supermarkten. Aan de hand van het gestelde Programma van Eisen toetsen wij de locaties, projecten hierop een massa studie. Aan de hand van een cashflow die wij hieruit destileren beoordelen wij de locatie, betrekken hierbij partijen die het plan kunnen doorontwikkelen en zoeken de eindbelegger.

 

 

 

 

 

Verdubbel uw leads met minder advertentiebudget
Neem relevante informatie op, gebruik meerdere foto's en een hyperlink naar uw projectwebsite.

 

Kennis is macht!
Kennis van uw markt maakt uw positie sterker.