dddd
 
  Kaart van Nederland
  Nieuwbouw kopen
  Nieuwbouw huren
  Bouwkavels
  Gemeente
  Ontwikkeling / Realisatie
  Architecten
  Verkoper / Verhuurder
  Notarissen
  Hypotheek informatie
  Vereniging Eigen Huis
  Zakelijke relaties / inloggen
  Woningzoekers / inloggen
   
  Gelderland > Ede > Nieuwbouw kopen > Ara  
 

Ara in Ede

 
 
  Project       Ontwikkeling & Realisatie       Architect       Verkoop       Notaris       Buurt       Brochure aanvragen  
 
 
  Ara in Ede
Type 2 onder 1 kap woningen
Gemiddelde woonoppervlakte 182 m2
Verkoopprijsindicatie vanaf €309750
Verwachte opleveringsdatum is onbekend
Woning energielabel

megahome.nl realiseert in Ede GL 10 nieuwbouw woningen van het type Ara vinden.

Realiseer in het prachtige Gelderland, in het plan Kernhem, uw eigen droom woning. De start verkoop voor deze nieuwbouw woningen is inmiddels geweest. De huizen van dit woning ontwerp zijn woningen. Elk huis wordt op een zeer ruime kavel aangeboden. Van het type Ara zijn er nog 10 te koop.

Het woningontwerp Ara heeft twee woonlagen en een zolder. De grootste woning van het ontwerp Ara heeft 6 kamers en 1 badkamer. megahome.nl biedt u dus comfortabel wonen in een ruim opgezette nieuwbouw woning in Ede GL.

Door de jaren heen heeft megahome.nl vele woonwensen gerealiseerd. Wij laten ook graag uw woonwens in vervulling gaan en bieden u daarom volop keuzevrijheid bij het indelen van uw woning! Misschien wordt één van de huizen in Ede GL wel uw nieuwe thuis.

Er kunnen door megahome.nl al meerwerkopties gekozen zijn. Houd u hiermee rekening bij voorbeeld het vergelijken van prijzen. Of en welke meerwerkopties er zijn gekozen kunt u op de website van megahome.nl vinden