dddd
 
  Kaart van Nederland
  Nieuwbouw kopen
  Nieuwbouw huren
  Bouwkavels
  Gemeente
  Ontwikkeling / Realisatie
  Architecten
  Verkoper / Verhuurder
  Notarissen
  Hypotheek informatie
  Vereniging Eigen Huis
  Zakelijke relaties / inloggen
  Woningzoekers / inloggen
   
  Friesland > Kollum > Nieuwbouw kopen > Ontario  
 

Ontario in Kollum

 
 
  Project       Ontwikkeling & Realisatie       Architect       Verkoop       Notaris       Buurt       Brochure aanvragen  
 
 
  Ontario in Kollum
Type 2 onder 1 kap woningen
Gemiddelde woonoppervlakte 182 m2
Verkoopprijsindicatie vanaf €220752
Verwachte opleveringsdatum is onbekend
Woning energielabel

megahome.nl realiseert in Kollum 12 nieuwbouw woningen van het type Ontario vinden.

Realiseer in het prachtige Friesland, in het plan Westenstein II fase 2, uw eigen droom woning. De start verkoop voor deze nieuwbouw woningen is inmiddels geweest. De huizen van dit woning ontwerp zijn woningen. Elk huis wordt op een zeer ruime kavel aangeboden. Van het type Ontario zijn er nog 12 te koop.

Het woningontwerp Ontario heeft twee woonlagen en een zolder. De grootste woning van het ontwerp Ontario heeft 4 kamers en 1 badkamer. megahome.nl biedt u dus comfortabel wonen in een ruim opgezette nieuwbouw woning in Kollum.

Door de jaren heen heeft megahome.nl vele woonwensen gerealiseerd. Wij laten ook graag uw woonwens in vervulling gaan en bieden u daarom volop keuzevrijheid bij het indelen van uw woning! Misschien wordt één van de huizen in Kollum wel uw nieuwe thuis.

Er kunnen door megahome.nl al meerwerkopties gekozen zijn. Houd u hiermee rekening bij voorbeeld het vergelijken van prijzen. Of en welke meerwerkopties er zijn gekozen kunt u op de website van megahome.nl vinden